Handelsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser
·         Ordre bestilling:
Alle priser på 4Sun.dk er incl. 25 % moms
Og div. Miljø afgifter.
Gratis fragt ved køb over 399,- dkr.
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen pr. E-mail er det
Kundens ansvar at kontrollere om ordremængden og typer
samt kundens login oplysninger er korrekte.
·        Bekræftelse:
Når 4sun.dk har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse via email.
I sjældene tilfælde kan en vare være udsolgt eller udgået.
Det er kundens ansvar at kontrollerer at ordrebekræftelsen svarer til de ønskede typer og mængder. Såfremt ordrebekræftelse ikke svarer til det ønskede, bedes kunden hurtigst muligt kontakte 4sun.dk.
·        Levering:
Leveringstid 1-2 hverdage såfremt varen er på vores lager.
Fragten bliver oplyst inden kunden godkender din bestilling. Prisen afhænger af samlet vægt.
4sun.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos, Fragtmand, Post Danmark – GLS, Spedition
Træffes ingen på adressen ved levering, ligger fragtmand, Post Danmark- GLS, Spedition, en seddel om hvor pakken kan hentes eller kontakt fragtfirma og aftale nærmere tidspunkt for levering .
Kontroller varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Såfremt der er skade på varen skal der gøres indsigelse over for transportfirmaet – og der må ikke kvitteres for modtagelse af pakken.
Når du modtager varer bedes du sammenholde disse med ordrebekræftelsen.
·        Fortrydelsesret:
Som privatkunde har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder såfremt varen behandles på en sådan måde, at varens salgsværdi forringes. Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. Dette sker via netbank til din konto, det er derfor vigtig at du oplyser dit reg. nr & konto nr.  4sun.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko til os.
Erhvervs kunder / Business to Business, ydes der ikke fortrydelsesret.
Retur Adresse:
4Sun.dk
Solbærmarken 46
8641 Sorring
·        Reklamation:
 I henhold til Dansk Købelov yder vi 2 års reklamationsret på alle varer ved forbrugerkøb. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Husk derfor at gemme ordrebekræftelsen. Ved reklamation over varer, som er leveret med forsendelse/post, bedes du kontakte os på e-mail jm@4sun.dk. Mailen bør indeholde en beskrivelse af problemet, et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på i dagstimerne samt ordrenummer, som fremgår af ordrebekræftelsen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres straks, efter at du har opdaget manglen ved varen. Ved salg til momsregistrerede virksomheder skal kunden ved modtagelse af varen undersøge den og skriftligt reklamere over eventuelle fejl og mangler uden ugrundet ophold, dog senest 8 dage fra varens modtagelse. Reklamation af fejl og mangler som først opdages efter ibrugtagning af varen afvises, reklamtion skal ske straks
fejlen/manglen konstateres. Alle synlige fejl og mangler skal meddeles straks ved levering. 4sun.dk forbeholder sig ret til eventuelt at sende erstatningsvare efter nærmere aftale. Reklamationsretten bortfalder såfremt:
·         Fejl der skyldes fejlagtig montage eller brug af produktet

·         Betalingsbetingelserne ikke overholdes.

·         Varen er beskadiget som følge af ukyndig behandling eller andre eksterne forhold som f.eks. brand, indbrud/tyveri, vand- og væskeskade, transport m.v.

·         Varen er skadet under returforsendelsen eller fejl som direkte kan henledes på fejlemballering af varen ved returforsendelse.
·        Person oplysninger:
Dine oplysninger ligger i vores system for at vi kan tilsende dig dine varer. 4sun.dk videregiver ikke registrerede oplysninger. Ingen personlige oplysninger der registreres på 4sun.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos 4sun.dk.
·        Betaling:
Hos 4Sun.dk modtager vi dankort samt forudbetaling via Bank Overførsel.
Bank forbindelse : Jyske Bank Reg. Nr. 7170 Konto. 2240921